Cautare

961 de rezultate pentru "lengyel petre" (7.99 secunde)
Petre Roman si Ion Iliescu s-au asezat ieri, dupa ani buni de zile, la aceeasi masa si au discutat despre regruparea stangii din politica romaneasca.
Astfel, pentru ruta Constanta- Ostrov a fost desemnat Petre Stanca, vicepresedinte CJC, pentru ruta Constanta- Harsova, subprefectul Adrian Nicolaescu, pentru Constanta- Cernavoda, directorul Directiei de Agricultura, Gheorghe Albu, pentru ruta Constanta Tulcea, col.
Presedintele partidului Forta Democrata (FD), Petre Roman, a prezentat ieri unei delegatii a grupului socialistilor europeni din Parlamentul European initiativa Polul Social. "Petre Roman a prezentat initiativa Polul Social, adica regruparea stangii, in care un rol esential revine PSD.
Liderii centrali si locali ai PSD, "in imensa lor majoritate", sunt printre cei mai bogati oameni din Romania, de aceea nu pot percepe problemele cu care se confrunta salariatii si taranii, sustine liderul Fortei Democrate, Petre Roman.
Adica Max Hermann Maxy, cautat si ascultat de Securitate ca sionist, vindut, dat in git ani de zile de consilierul Petre Oprea, critic de arta si mai apoi director adjunct al Muzeului de Arta al Romaniei, informator al Securitatii cu numele conspirativ Buda, se duce cu patru gealati in negru (unul de la Militie si trei de la Securitate), care dau cu usa de perete, pe care nu-i legitimeaza nimeni si iau Cumintenia!
Un alt personaj cu functie - vicepresedinte de Consiliu Judetean Constanta chiar, Petre Stanca mai exact, are o istorie la fel de "glorioasa", dupa cum susotesc chiar colegii de PSD ai acestuia. Ei nu uita ce zbir era, inainte vreme, Petre Stanca in PCR...
In acest context, la 9 iunie 1862, prin decret al domnitorului Alexandru Ioan Cuza, Petre Stanescu este confirmat ca presedinte al Consiliului municipal al Orasului Stirbei. ... Aici functioneaza Serviciul de evidenta a populatiei, Colegiul medicilor si Universitatea populara Petre V.
La polul opus, senatorul democrat Maria Petre a declarat ca votul de sustinere al PC nu este unul politic. ... Suntem pentru reducerea TVA si exista resurse in Guvern pentru a sustine aceasta reducere", a declarat Maria Petre.
Din categoria celor mai noi zvonuri face parte si cel potrivit caruia Petre Stanca, fost vicepresedinte si actual secretar general al PSD Constanta, ar testa (nu neaparat cu succes) apele liberale.
Totodata, deputatul PD de Covasna, Petre Strachinaru, sustine ca Statutul minoritatilor, in varianta UDMR, este un prim-pas spre autonomia teritoriala.
Dezbaterile asupra infiintarii Polului Social - initiativa propusa de Ion Iliescu si de Petre Roman - se vor relua la 25 mai, dupa publicarea Raportului de tara de catre Comisia Europeana, intrunire la care ar putea participa si liderul PSD, Mircea Geoana.
Ion Iliescu si Petre Roman au lansat ieri Polul Social, formatiune care are deja cativa adepti, printre partidele socialiste si social-democrate, organizatii ale societatii civile, precum si federatii sindicale.
In aceasta categorie sunt inclusi Petre Gongu (PD), Aurel Bojenoiu (PNL) sau Dan Magla (PSD). ... Consider ca nu este nimic in neregula", a declarat consilierul Petre Gongu.
Ideea apartine consilierului local Petre Gongu, nemultumit de mersul anevoios al masuratorilor facute de functionarii din primarie. ... Acest proces se misca prea greu in Craiova si trebuie sa luam masuri pentru a sti si noi cat mai repede care terenuri sunt revendicate si care nu", a spus Petre Gongu.
Pledoariile insistente ale presedintelui Nicusor Constantinescu si ale vicelui Petre Stanca, dublate de interventia primarului din Negru Voda, unul dintre beneficiarii hotararii, i-a bagat insa in sedinta, la propriu, pe reprezentantii Aliantei.
Sociologul a criticat si strategia PNL de a se asocia cu un premier in functie, afirmand ca de la Petre Roman pana la Victor Ponta, toti stiu ca eroziunea functie este atat de mare incat sansele de reusita sunt putin probabile.
Si pentru ca era nevoie de o punte care sa lege ideea cu fapta, istoricul constantean Stoica Lascu a sugerat sa luam legatura, la Calarasi, cu colegul sau, istoricul Constantin Tudor, actualmente rector al Universitatii Populare Petre V. ... Din aprilie 2018 este rector al Universitatii Populare Petre V.
Cu toate ca presedintele PSD a infirmat speculatiile legate de posibile aliante ale PSD, el a precizat ca, deocamdata, social-democratii sunt in discutii cu PIN, condus de deputatul Cozmin Gusa, si partidul lui Petre Roman, singurele formatiuni de stanga care au mai ramas in acest moment pe esicherul politic.
"Incercam sa le stabilizam si sa le facem rigole, avem un program destul de mare, mai sunt de refacut doua drumuri comunale", a declarat vicepresedintele CJC Petre Stanca.
Pe punctul de a deveni coleg cu Solomon a fost si alt consilier PSD, Petre Gongu, care a decis insa in cele din urma sa nu se alature fostilor colegi din PD. ... Petre Gongu nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere.
google-analytics.com